Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχουν και υποχρεώσεις, όχι μόνο προνόμια…

Έχουν και υποχρεώσεις, όχι μόνο προνόμια…
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 - 11:41

Πολύ σοβαρή και με ουσία, ήταν η ομιλία του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, προς τους Νέους του Ολυμπιακού. Ο ηγέτης του Συλλόγου έκανε, κάνει και θα συνεχίσει να κάνει, αυτό που είναι σωστό, για τον Ολυμπιακό. Και μόνο. Μίλησε με γλώσσα αληθινή και δεν προσπάθησε να… χαϊδέψει αυτιά.

Στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, στην οποία επενδύονται ετησίως πάρα πολλά λεφτά, οφείλουν άπαντες, να έχουν ως γνώμονα ΜΟΝΟ την ανάδειξη του Συλλόγου. Και όχι μόνο με τις νίκες, αλλά με τη συνολική νοοτροπία και συμπεριφορά τους.

Ποδοσφαιριστές 17 και 18 και 19 ετών, δεν είναι παιδιά. Είναι, πλέον, άνδρες. Άνδρες, στο κατώφλι της πρώτης ομάδας και ΕΤΣΙ πρέπει να φέρονται! Το αποτέλεσμα έρχεται δεύτερο, όταν το προκαλεί νοοτροπία, η οποία είναι… ανεπίτρεπτη, για την ιστορία και τις αξίες του Ολυμπιακού.

Ο κ. Μαρινάκης δεν είχε σκοπό να… απειλήσει κανέναν. Εκείνος ξέρει και θα κάνει αυτό που πρέπει, για το καλό του Συλλόγου, όσες αλλαγές και αν χρειαστεί να εφαρμόσει!

Στο χέρι των ποδοσφαιριστών της ομάδας Κ19 είναι, να βελτιώσουν την εικόνα τους, να βελτιώσουν την αντίληψη και τη νοοτροπία τους και να παίξουν το ποδόσφαιρο που μπορούν! Αυτό που τους έφερε στη μεγαλύτερη Ακαδημία, της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα! Εκεί όπου τα προνόμια και οι υποχρεώσεις, όσων φέρουν το σήμα του Ολυμπιακού, πάνε χέρι-χέρι.

Διαβάστε επίσης