Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη για την Κ17 επί του Πανιώνιου

Νίκη για την Κ17 επί του Πανιώνιου
Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019 - 14:05

Ένα γκολ (αυτογκόλ μάλιστα) αρκούσε, για την ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της αντίστοιχης του Πανιώνιου, στο γήπεδο των Τραχώνων. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 SuperLeague1, οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη επικράτησαν 1-0, χάρη σε αυτογκόλ του Ζούγια, στο 24’. Ο Θρύλος θα μπορούσε να βρει και ένα δεύτερο γκολ, η προσπάθεια του Συρμή στο 32’ δεν σταματούσε στο δοκάρι.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη επέστρεψαν με αυτόν τον τρόπο στις νίκες και με 17 βαθμούς, μείωσαν τη διαφορά τους μόλις στον έναν από την κορυφή του Α’ ομίλου και τον Αστέρα Τρίπολης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γραμματικάκης, Φρέρης, Λιοφάγος, Γιαλεδάκης, Κατσογιάννης, Ντόι, Κίτσος (69’ Σπυριδάκης), Πάστρας (80’ Κασέμι), Σταμούλης (69’ Χρονακόπουλος), Συρμής (60’ Ποιμενίδης), Λιάτσος (80’ Παπακωνσταντίνου).

Διαβάστε επίσης

Νίκησε την ΑΕΚ η Κ15!

Νίκησε την ΑΕΚ η Κ15!

Η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού ακολούθησε τα… χνάρια της πρώτης ομάδας, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και επικράτησε 1-0!

Τρομερός ο Τζολάκης!

Τρομερός ο Τζολάκης!

Ο τερματοφύλακας της Κ19 του Ολυμπιακού έπιασε διπλό πέναλτι κόντρα στην Ξάνθη, βοηθώντας τους «ερυθρόλευκους» να φτάσουν στη νίκη με 3-1.

Πέρασαν από την Ξάνθη οι Νέοι

Πέρασαν από την Ξάνθη οι Νέοι

Η Κ-19 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 της Ακριτικής ομάδας παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Πρωταγωνιστές οι Τζολάκης και Μαρίνος.