Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπεσαν μαχόμενοι οι Νέοι του Ολυμπιακού...

Έπεσαν μαχόμενοι οι Νέοι του Ολυμπιακού...
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 - 17:58

Πάλεψαν, τα έδωσαν όλα, όμως, δεν τα κατάφεραν οι Νέοι του Ολυμπιακού στο Λονδίνο κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Τότεναμ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Youth League.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τα «σπιρούνια», σε μία αναμέτρηση στην οποία παρά τις δυσκολίες η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο, κοιτάζοντας στα μάτια ένα εξαιρετικό σύνολο, από τα κορυφαία στην Ευρώπη σε αυτές τις ηλικίες.

Οι Πειραιώτες στο πρώτο μέρος, μάλιστα, δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Τότεναμ, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, καταφέρνοντας πάντως να μην απειληθούν από τους Άγγλους.

Στην επανάληψη, η Τότεναμ ανέβασε την απόδοσή της και βρήκε στο 57’ το γκολ της νίκης με τον Πάροτ, ο οποίος νίκησε τον Τζολάκη, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να έχει πάντως πολύ καλή απόδοση στο ματς.

Τότεναμ: Ολουβαγέμι, Εγιόμα, Σίρκεν, Μπόουντεν, Μπινκς, Γουόλκοτ, Μαρκάνταϊ, Όκλεϊ-Μπουθ, Πάροτ, Γουάιτ, Μπένετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Φρέρης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης (76’ Μποσκουΐδης), Βοΐλης (76’ Μπουλάρι), Μαρτίνης, Αρσενίδης (65’ Τσέλιος), Φέκκας (84’ Ντότης), Νεοφυτίδης, Νικόλης, Σουρλής (76’ Κατσαβάκης).

Διαβάστε επίσης