Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο συμβόλαιο και έμπρακτη στήριξη στον Ντουμάνη!

Νέο συμβόλαιο και έμπρακτη στήριξη στον Ντουμάνη!
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 - 19:59

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε πριν από μερικές ημέρες ο Πάρης Ντουμάνης, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για το επόμενο διάστημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατόπιν εντολής του ηγέτη τους, Βαγγέλη Μαρινάκη, προχώρησαν σε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού παίκτη, δείχνοντάς του με αυτό τον τρόπο την έμπρακτη στήριξή τους.

Πλέον, ο Ντουμάνης θα έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του στο Ρέντη, ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Να σημειωθεί, ότι κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και την περυσινή σεζόν, με τον Ολυμπιακό να στηρίζει όλους τους παίκτες του, ανανεώνοντας το συμβόλαιό πέρυσι και του Κωστανάσιου, ο οποίος είχε υποστεί τον ίδιο τραυματισμό.

Διαβάστε επίσης

Στη Σχολή Ταύρου ο Σισέ! (pics)

Στη Σχολή Ταύρου ο Σισέ! (pics)

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού επισκέφτηκε τη Σχολή των «ερυθρόλευκων», υπογράφοντας εκατοντάδες αυτόγραφα και πάρα πολλές φωτογραφίες.

Έλειψε το γκολ από τους Νέους…

Έλειψε το γκολ από τους Νέους…

Η Κ19 του Ολυμπιακού είχε την υπεροχή στην Τρίπολη κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα, ωστόσο, δεν μπόρεσε να σκοράρει, μένοντας έτσι στο ισόπαλο 0-0.