Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισοπαλία με… χαρακτήρα!

Ισοπαλία με… χαρακτήρα!
Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020 - 17:45

Με ισοπαλία άρχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, μέσα στο 2020, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Νικοπολίδη επέδειξαν, στο ματς με τον Ατρόμητο (2-2) τρομερή άρνηση να… ηττηθούν. Επέστρεψαν δύο φορές στον αγώνα, ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή και να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22’ με τέρμα του Ζούνη, με τον Νεοφυτίδη να είναι αυτός που ισοφάρισε για λογαριασμό του Ολυμπιακού στο 35’ σε 1-1! Και πάλι ο Ζούνης, ήταν o δράστης δύο λεπτά μετά την ισοφάριση, κάνοντας το 1-2 για τους Περιστεριώτες, ωστόσο στο 44’ ο Σουρλής έγραψε το 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Μετά από 15 αγώνες, ο Ολυμπιακός μετρά 26 πόντους και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στουρνάρας, Τσάβος, Ασλανίδης, Μποσκουίδης (79’ Γεωργακόπουλος), Κεραμίδας, Νεοφυτίδης, Κατσαβάκης (58’ Αρσενίδης), Σουρλής, Τσέλιος (81’ Σαπουντζής), Λιάτσος, Μπουλάρι.

Διαβάστε επίσης