Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σούπερ Έφηβοι «διέλυσαν» τον Πανιώνιο!

Σούπερ Έφηβοι «διέλυσαν» τον Πανιώνιο!
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 - 21:28

Ό,τι ήθελε έκανε απέναντι στον Πανιώνιο η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού! Και με 5-0, πήρε τη νίκη, για τη 15η αγωνιστική της Super League Κ17.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν απόλυτοι πρωταγωνιστές στο ματς και φρόντισαν να «καθαρίσουν» από το πρώτο μέρος την υπόθεση νίκη! Με τους Πειραιώτες να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Σταμούλης άνοιξε το σκορ στο 4’, για να ακολουθήσει ο Λιάτσος με δύο τέρματα στο 20’ και στο 26’, διαμορφώνοντας το 3-0 και δίνοντας πρόωρο τέλος στο παιχνίδι. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το δείκτη του σκορ στο 4-0, μετά από αυτογκόλ των «κυανέρυθρων», για να έρθει στο 78’ ο Χρονακόπουλος και να «γράψει» το τελικό 5-0.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη, με ματς παραπάνω, έφτασε τους 38 βαθμούς, είναι πάντα στην πρώτη θέση, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά της από τον Αστέρα Τρίπολης στους έξι πόντους…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γραμματικάκης, Φρέρης, Λιοφάγος, Δούμας (Χρονακόπουλος 45’), Κατσογιάννης (Παπακωνσταντίνου 65’), Ντόη (Γιαλεδάκης 45’), Σπυριδάκης (Κουτσογούλας 65′), Πάστρας, Σταμούλης, Συρμής, Λιάτσος (Κασέμι 45’).

Διαβάστε επίσης