Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τριάρα στους μικρούς της Ξάνθης

Τριάρα στους μικρούς της Ξάνθης
Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020 - 15:59

Καλή εμφάνιση και νίκη με 3-0 πέτυχε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, επί της Ξάνθης, για την 22η αγωνιστική της Super League Κ19. Η Ξάνθη είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς και δοκάρι. Αλλά ο Μπουλάρι κέρδισε πέναλτι αμέσως μετά και το μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ!

Ο Ολυμπιακός έγινε ακόμα πιο επιθετικός μετά το 1-0, με αποτέλεσμα έξι λεπτά αργότερα να κερδίσει νέο πέναλτι, αυτή τη φορά από ενέργεια του Φέκκα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και σημαδεύοντας σωστά έγραψε το 2-0 στο 37’!

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τους Πειραιώτες, όταν ο Τενεκές μάρκαρε αντικανονικά τον Σουρλή και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, στο 43’. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και με τον Καράκουτη, να πιάνει πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής, έκανε το 3-0 στο 49’!

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Στουρνάρας, Κεραμίδας, Νικόλης, Γκοτζαμανίδης (46’ Ασλανίδης), Τσάβος (56’ Μαρίνος), Φέκκας (64’ Σαπουντζής), Καράκουτης (82’ Κατσαβάκης), Σουρλής (46’ Γεωργακόπουλος), Τσέλιος, Αρσενίδης, Μπουλάρι.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη έφτασε τους 38 βαθμούς σε 19 αγώνες και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε επίσης