Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάρτι της Κ17 κόντρα στον Απόλλωνα

Πάρτι της Κ17 κόντρα στον Απόλλωνα
Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020 - 00:14

Πατώντας «γκάζι» μόλις για ένα ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Κ17 διέλυσε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 5-0 για τη 18η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω απέναντι στους ουραγούς της βαθμολογίας, αποδίδοντας εξαιρετικά!

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και παρότι έχασαν πέναλτι στο 7’ με τον Συρμή, δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να πιέζουν. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες μόλις στο 17’, με τους Πειραιώτες να το εκμεταλλεύονται αμέσως, σκοράροντας το πρώτο τέρμα στο 19’ με τον Σταμούλη, έπειτα από ασίστ του Σπυριδάκη. Ο δημιουργός έγινε σκόρερ τρία λεπτά αργότερα, με τον Κίτσο να «σερβίρει» (2-0) ενώ ο Απόλλων σημείωσε αυτογκόλ στο 33ο λεπτό για να διαμορφωθεί έτσι το 3-0!

Με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 39’, ο Σπυριδάκης (ασίστ Φρέρης) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 δίνοντας από νωρίς διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού.

Το τελικό 5-0, διαμόρφωσε νωρίς στο β’ ημίχρονο (56’) ο Λύγκας μετά από πάσα του Σπυριδάκη, με τους Πειραιώτες να κάνουν συντήρηση από εκεί και πέρα, σεβόμενοι και τον αντίπαλο.

Ο Θρύλος έφτασε έτσι τους 47 βαθμούς, έχοντας ματς παραπάνω (19), αυξάνοντας ωστόσο ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης (34β).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαυρογενίδης): Γραμματικάκης (Ρόκου 46’), Φρέρης (Γύπαρης 46’), Μαρίνης, Δούμας, Κατσογιάννης (Παστρικός 46’), Κασέμι, Σπυριδάκης, Πάστρας (Λύγκας 46’), Σταμούλης (Χρονακόπουλος 56’), Συρμής, Κίτσος.

Διαβάστε επίσης

Άλλη μια νίκη για την Κ15

Άλλη μια νίκη για την Κ15

Η ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 του Πανιωνίου και πλέον έχει στο χέρι της την κατάληψη της κορυφής της Super League.