Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλη μια νίκη για την Κ15

Άλλη μια νίκη για την Κ15
Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020 - 21:22

Με 3-1 επιβλήθηκε του Πανιωνίου ο Ολυμπιακός Κ15 την Κυριακή στο Ρέντη, έχοντας πλέον στο χέρι του την κατάληψη της κορυφής της Super League.

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου, ο Θρύλος ήταν καταιγιστικός στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, καταφέρνοντας να προηγηθεί με 3-0 σε αυτό το διάστημα!

Το σκορ άνοιξε στο 5΄μετά από λάθος γύρισμα των φιλοξενούμενων προς τον τερματοφύλακα με τον Ολυμπιακό να μη σταματάει από εκεί και μετά. Στο 10’ ο Μοίρας σούταρε έξω από την περιοχή για να διαμορφώσει το 2-0 ενώ με τη συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα και πάλι ο Μοίρας με γυριστό σουτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Βλέτσα, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-0!

Το τελικό 3-1, διαμορφώθηκε στο 58’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πανιωνίου και κοντινή κεφαλιά των «κυανέρυθρων».

Ο Ολυμπιακός έφτασε με αυτόν τον τρόπο τους 29 βαθμούς, πλησίασε στον έναν τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και έχοντας παιχνίδι λιγότερο, έχει πλέον την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή!

Ολυμπιακός (Τοπολιάτης): Έξαρχος, Μίνης (Νίνος 37’), Χουρδάκης, Φίλος, Κωστούλας, Σταράκης, Γατόπουλος (Αρσενίδης 50’), Βλέτσας (Ρούτσι 50’), Μοίρας (Διαμαντόπουλος 63’), Μαυρόπουλος, Αθανασίου.

Διαβάστε επίσης