Ντουντούκα
Και τώρα... ελάτε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τοπολιάτης: «Ευχαριστώ τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη»

Τοπολιάτης: «Ευχαριστώ τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη»
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 - 17:35

Το αποχαιρετηστήριο μήνυμά του έστειλε ο Νίκος Τοπολιάτης. Ο έμπειρος προπονητής μετά από αρκετά χρόνια αποχώρησε από τον πάγκο της Κ15 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ευχαρίστησε τον ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Να θυμίσουμε ότι τη θέση του στην τεχνική ηγεσία πλέον παίρνει ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Νίκου Τοπολιάτη:

«Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ευκαιρία που μου έδωσε, να υπηρετώ το σύλλογο από διάφορα πόστα, πάντα στο κομμάτι της Ακαδημίας, δίπλα στις νέες γενιές του Ολυμπιακού, δείχνοντας μου εμπιστοσύνη σε θέσεις ευθύνης. Επίσης, το γεγονός ότι αφουγκράστηκε την επιθυμία μου να προχωρήσω και να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου στο εξωτερικό.

Ακόμα, θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Διοίκηση της Ακαδημίας, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και το προσωπικό και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο Ρέντη για την ειλικρινή συνεργασία μας.

Νιώθω πως έβαλα κι εγώ το δικό μου λιθαράκι σε όλη αυτή την προσπάθεια, προκειμένου οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού να είναι αυτή τη στιγμή οι κορυφαίες στην Ελλάδα και να συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ακόμα, την ανάδειξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών αλλά πολύ περισσότερο, στη διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων και προσωπικοτήτων και τέλος, τους τίτλους και τα πρωταθλήματα που κατακτήσαμε τα τελευταία 12 χρόνια.

Μέσα στο παραπάνω διάστημα, εξελίχθηκα σημαντικά τόσο σαν επαγγελματίας, όσο και σαν προσωπικότητα και αυτό είναι κάτι που το οφείλω στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας!

Θα μείνω πάντα στη διάθεση της οικογένειάς μου, αυτή του Ολυμπιακού και ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης