Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

20 χρόνια Σχολές-20 δράσεις!

20 χρόνια Σχολές-20 δράσεις!
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 - 20:43

Οι δράσεις συνεχίζονται για τη συμπλήρωση 20 χρόνων των Σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού! Αυτή τη φορά, σειρά είχαν τα παιδιά των Σχολών της Αθήνας γεννημένα το 2010, τα οποία βρέθηκαν την Κυριακή 23/2 στο Ρέντη.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν σε αγώνες 7Χ7, φορώντας το επετειακό μπλουζάκι των Σχολών για τα 20 χρόνια, αγωνιζόμενα σε ημίχρονα των 15’, με την κάθε ομάδα να δίνει τέσσερα παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα παιχνίδια έγιναν καθαρά για διασκέδαση, χωρίς να κρατηθεί σκορ και χωρίς διαιτητή, με σκοπό τα παιδιά να περάσουν υπέροχα!

Στη Δράση συμμετείχαν οι κεντρικές Σχολές (Ρέντη, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια) με τέσσερα τμήματα, αλλά και οι Αρτέμιδα, Βούλα, Γλυκά Νερά, Ηλιούπολη, Καισαριανή, Μενίδι, Πεντέλη, Σαλαμίνα.

Διαβάστε επίσης

Έκτη σερί νίκη για την Κ15 του Θρύλου!

Έκτη σερί νίκη για την Κ15 του Θρύλου!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ομάδα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, που επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος...

Ασταμάτητη η Κ17 του Ολυμπιακού!

Ασταμάτητη η Κ17 του Ολυμπιακού!

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου, στο Περιστέρι και, φυσικά, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος...