Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο γκολάκια… χαλαρά

Δύο γκολάκια… χαλαρά
Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 - 16:12

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού νίκησε 2-0 την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, για 26η αγωνιστική της Super League. Ο Ολυμπιακός πάτησε το «γκάζι» από το ξεκίνημα, μην αφήνοντας ουσιαστικά περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει και με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών, ο Κεραμίδας συνδυάστηκε υπέροχα με τον Σουρλή, που στρώνοντάς του με τακουνάκι, έδωσε τη δυνατότητα στον πλάγιο μπακ του Ολυμπιακού να ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής!

Στο 15’ Σουρλής και Φέκκας συνδυάστηκαν με τον αρχηγό των Πειραιωτών να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 από πολύ κοντά.

Η πίεση των «ερυθρολεύκων», καρποφόρησε εκ νέου στο 41’, μετά από ωραία προσπάθεια και πέναλτι που κέρδισε ο Τσέλιος. Ο Μπουλάρι ανέλαβε την εκτέλεση και στέλνοντας τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού στην άλλη γωνία, έγραψε το 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση μετά από αυτό το διάστημα και θα μπορούσαν να φτάσουν στην επίτευξη κι άλλων τερμάτων. Κατσαβάκης και Μαρτίνης δεν μπόρεσαν να στείλουν υπό καλές προϋποθέσεις την μπάλα στα δίχτυα στο 73’ και στο 74’ αντίστοιχα, ενώ Τσέλιος στο 85’ και Ντότης στις καθυστερήσεις, δεν βρήκαν στόχο όμως. Οι Πειραιώτες ανέβηκαν έτσι στους 47 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Καραργύρης, Μαρτίνης, Νικόλης, Μποσκουίδης, Κεραμίδας, Μπέλιτς, Φέκκας, Σουρλής (46 Κατσαβάκης’), Τσέλιος, Αρσενίδης, Μπουλάρι (77’ Ντότης).

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμα νίκη για την Κ19

Μία ακόμα νίκη για την Κ19

Η ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στο Ρέντη για την 26η αγωνιστική της Super League.

20 χρόνια Σχολές-20 δράσεις!

20 χρόνια Σχολές-20 δράσεις!

Εορταστικές εκδηλώσεις από τις σχολές του Ολυμπιακού, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την έναρξή τους...