Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σχολή Θεσσαλονίκης: «Πιο δυνατοί!» (photo)

Σχολή Θεσσαλονίκης: «Πιο δυνατοί!» (photo)
Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 - 14:33

Την καλύτερη απάντηση, στην ωμή βία και τον χουλιγκανισμό, δίνει η Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, η οποία είχε πέσει θύμα χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, αρκετοί από τους οποίους είχαν αναγνωριστεί, πριν λίγες ημέρες.

Αναλυτικά η απάντηση της Σχολής Θεσσαλονίκης: «Το καλοκαίρι του 2019, η ανακοίνωση για τη δημιουργία ανδρικού τμήματος του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης και η συμμετοχή του στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Μ. ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και έγινε αφορμή πολλών συζητήσεων.

Όπως είχαμε γράψει στην ανακοίνωση, σκοπός της δημιουργίας αυτής της ομάδας ήταν η "απορρόφηση" των νεαρών αθλητών, που πλέον λόγω ηλικίας δε θα είχαν δικαίωμα να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα υποδομών, αλλά θέλουν να συνεχίσουν να αθλούνται και να αγωνίζονται στην ομάδα που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά.

Πολλοί εναντιώθηκαν σε αυτή την προσπάθεια, αρκετοί μας απείλησαν, κάποιοι προσπάθησαν να μας διώξουν από αθλητικές εγκαταστάσεις, ορισμένοι μη σώφρονες έκριναν σκόπιμο να επιτεθούν σε ανήλικους και όλα αυτά αποσκοπώντας να εγκαταλείψουμε, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μας κάνουν πιο δυνατούς, τα παιδιά να γίνουν γρηγορότερα άντρες για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις αλλά και να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια.

Σήμερα, εννιά μήνες μετά και παρ’ όλες τις "φιλότιμες" προσπάθειες όλων των προαναφερόμενων, το ανδρικό τμήμα του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης ανεβαίνει κατηγορία και από την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 Θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Μ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν και σε αυτούς που ανιδιοτελώς στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας με πρωταρχικό στόχο να κρατήσουμε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και μέσα από αυτόν να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε !!!».

Διαβάστε επίσης