Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον τελικό και φουλ για κούπα η Κ15 του Θρύλου!

Στον τελικό και φουλ για κούπα η Κ15 του Θρύλου!
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 23:13

Μάγκικη και παλικαρίσια πρόκριση στο μεγάλο τελικό της Super League Κ15 πήραν οι Παίδες του Ολυμπιακού, οι οποίοι επικράτησαν με 2-0 του Άρη, στον ημιτελικό του Final 4 στους Ζωσιμάδες.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας κοντά στο γκολ στο πρώτο 20λεπτο με το πλασέ του Μοίρα, όμως, να καταλήγει κόρνερ.

Ο Έξαρχος έδειξε τα αντανακλαστικά του λίγο αργότερα σε κεφαλιά των αντιπάλων για να έρθει το 36ο λεπτό και το «ερυθρόλευκο» προβάδισμα. Ο Μαυρόπουλος έπιασε εξαιρετικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, στέλνοντάς τη στο «παραθυράκι» της εστίας των «κιτρίνων» για το 1-0!

Ο Ολυμπιακός ανέβασε κι άλλο την απόδοσή του στο δεύτερο μισό, δείχνοντας αποφασισμένος να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση. Ο Δρόσος πέρασε στο ματς στο 58’ και λίγο αργότερα έχασε ευκαιρία με το κεφάλι για το 2-0, με τον Μοίρα να φτάνει ακόμα πιο κοντά στο 68ο λεπτό, η εξαιρετική του λόμπα όμως που πέρασε πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Τα πάντα τελικά τελείωσαν στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο πέμπτο λεπτό. Ο Αρσενίδης πέρασε τρεις αντιπάλους με εκπληκτικό τρόπο και έστειλε πανέμορφα την μπάλα στα δίχτυα του Άρη για το τελικό 2-0!

Να σημειωθεί, ότι η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Παρασκευής (10/7, 19:00) τον Ατρόμητο, διεκδικώντας την κούπα.

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Έξαρχος, Νίνος, Χουρδάκης, Φίλος, Κωστούλας, Σταράκης, Γατόπουλος (58’ Αρσενίδης), Ρούτσι (70’ Αθανασίου), Μοίρας, Μαυρόπουλος, Βλέτσας (58’ Δρόσος).

Διαβάστε επίσης