Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Σπουδαία παροχή από τον κ. Μαρινάκη» (audio)

«Σπουδαία παροχή από τον κ. Μαρινάκη» (audio)
Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020 - 12:36

Για το “Piraeus Sports Camp” που διοργανώνεται για 6η χρονιά από τον ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά με την αρωγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε το Κανάλι Ένα 904 fm ο Διευθυντής του δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου των “ερυθρόλευκων”, Βασίλης Νάνος. Χαρακτήρισε τη διοργάνωση ως θεσμό, πλέον, για τον Πειραιά και υπογράμμισε τη συμβολή του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη στην επιτυχία του προγράμματος, στο οποίο συμμετέχουν δωρεάν μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης. «Το “Piraeus Sports Camp” έχει γίνει πλέον επιτυχημένος θεσμός και ταυτόχρονα είναι μία σπουδαία παροχή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη προς του δημότες του Πειραιά και ειδικότερα για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων του Πειραιά. Αν και διανύουμε, λόγω του κορονοϊού, ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι εμείς οφείλουμε να βρούμε τρόπους διεξόδου για τα παιδιά. Να αναφέρω κάτι που λέμε για τους ποδοσφαιριστές μας στην Ακαδημία και στις Σχολές Ποδοσφαίρου: Τα παιδιά πρέπει να παραμείνουν δραστήρια. Άρα, πρέπει να εκπονούμε προγράμματα για να απασχολούνται δημιουργικά. Αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.
Ξεκινάμε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου με γνώμονα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού και φυσικά την ατομική ευθύνη όλων μας, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δυστυχώς η πανδημία δεν έχει σταματήσει. Το πρόγραμμα του “Piraeus Sports Camp” “τρέχει” υπό την επίβλεψη προπονητών και γυμναστών των Ακαδημιών του Ολυμπιακού. Θέλουμε τα παιδιά να περάσουν κι εφέτος ευχάριστα και να απολαύσουν τη συμμετοχή τους» τόνισε ο κ. Νάνος που συνοδεύει την ομάδα Κ 15 του Ολυμπιακού στο Final 4 του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας: «Βρισκόμαστε στα Γιάννινα με τον Αριέλ Ιμπαγάσα και την ομάδα Κ 15. Με πολύ καλό παιχνίδι στον ημιτελικό πήραμε την πρόκριση, οι προπονήσεις γίνονται στο ΠΕΑΚΙ και η ομάδα είναι πανέτοιμη για τον τελικό της Παρασκευής».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βασίλη Νάνου στο ηχητικό απόσπασμα της εκπομπής “Πινελιές στα σπορ”.

Πηγή: Κανάλι Ένα Πειραιά

Διαβάστε επίσης

Κούπα… ζωντανά! (photo - link)

Κούπα… ζωντανά! (photo - link)

Η Super League θα μεταδώσει ζωντανά, μέσω YouTube, τον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο.