Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντόρτια στον Παναθηναϊκό οι Έφηβοι!

Ντόρτια στον Παναθηναϊκό οι Έφηβοι!
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 - 15:34

Ντόρτια στον Παναθηναϊκό έριξαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Super League Κ17! Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τίτος Προκοπίου.

Ο νεοαποκτηθείς άσος του Ολυμπιακού πέτυχε δύο γκολ, οδηγώντας τον Θρύλο σε μία σημαντική νίκη. Στο 10’ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής με το δεξί (1-0).

Στο 31’ ήρθε και το 2-0, με την κάθετη του Πάνου και το πλασέ του Σταυρόπουλου. Ο Παναθηναϊκός μείωσε στο 44’ με τον Καλοσκάμη.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Δημήτρη Μαυρογενίδη έκαναν στο 49’ το 3-1 με την εξαιρετική ενέργεια και το σουτ του Προκοπίου. Ο Καλός στο 72’ μετά από φάση διαρκείας όπου η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι, μείωσε σε 3-2 για τον Παναθηναϊκό, αλλά στο 80’ έγινε το 4-2 με το πλασέ του Πάνου από την ασίστ του Μοίρα.

Ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του απώλεια βαθμών μετά από πέντε αγώνες στον Α’ όμιλο, με τους παίκτες του Μαυρογενίδη να ανεβαίνουν στους 10 πόντους και να απέχουν δύο από την κορυφή και τους «πράσινους».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαυρογενίδης): Κυριαζής, Γιαλεδάκης, Μόσχος, Βλασσόπουλος, Καλογερόπουλος, Χρήστου, Κουτσογούλας (67’ Μοίρας), Σταυρόπουλος (85’ Μαυρόπουλος), Ποιμενίδης (67’ Πατήρας), Πάνου (85’ Σταράκης), Προκοπίου (70’ Πετρόπουλος).

Διαβάστε επίσης