Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήταν μόνο μια απώλεια

Ήταν μόνο μια απώλεια
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 - 16:29

Την πρώτη του ήττα, στο φετινό πρωτάθλημα Κ19, γνώρισε ο Ολυμπιακός, στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ, με 1-0. Σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις, ο Θρύλος δέχθηκε τέρμα στο 74′ από κεφαλιά του Παναγιώτου μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει καλύτερα στο πρώτο τέταρτο αλλά τον Ολυμπιακό να ανεβάζει ρυθμό από εκεί και μετά. Η πρώτη τελική ήρθε από τον Μαυρουδή με σουτ στο 20′ ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερή τους στιγμή με τον Τάχατο στο 33′.

Ο Θρύλος μπήκε δυνατά στο β’ μέρος, χάνοντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς στο 58ο λεπτό, όταν το σουτ του Λιάτσου βρήκε στο αριστερό δοκάρι της εστίας.

Το ματς από εκεί και πέρα αναλώθηκε κυρίως σε μάχες στη μεσαία γραμμή πλην όμως της φάσης του 61′ όπου ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε φάουλ του Κίτσου στα όρια της περιοχής.

Μετά το τέρμα του Παναγιώτου στο 74′ οι παίκτες του Νικοπολίδη ανέβασαν πολύ την πίεσή τους, απείλησαν με σουτ του Μπέλιτς στο 76′ χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Μετά από έξι αγώνες στη Σούπερ Λιγκ, ο Θρύλος είναι στους 15 βαθμούς και στη δεύτερη θέση.

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Καραργύρης, Χριστοφιλόπουλος, Κατσογιάννης (80′ Χαϊκάλης), Μπέλιτς, Φρέρης, Κίτσος, Μαυρουδής, Ντόι (82′ Σαπουντζής), Λιάτσος (82′ Αρσενίδης) Τσέλιος (68′ Κασέμι), Σταμούλης.

Διαβάστε επίσης