Ντουντούκα
Τρίμπαλο και τα φιλιά μας στην όμορφη Θεσσαλονίκη...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έγινε το 6ο διαδικτυακό σεμινάριο των σχολών

Έγινε το 6ο διαδικτυακό σεμινάριο των σχολών
Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020 - 16:23

Πιστή στο διαδικτυακό ραντεβού της με τις Σχολές η Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Το 6ο διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4/11 με αντικείμενο τους κανόνες διατροφής των αθλητών, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση.

Η Ειρήνη Μάνθου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου και διδακτορικού διπλώματος στην «Ανθρώπινη Διατροφή» με επέκταση στην «Αθλητική Διατροφή, Άσκηση και Υγεία» από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, ήταν η εισηγήτρια και αυτή που επιμελήθηκε μια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση σχετικά.

Η συμμετοχή από τις σχολές μας σε Ελλάδα και εξωτερικό ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με πολλά παιδιά να παρακολουθούν μαζί με τους γονείς τους το σεμινάριο! Σχολή Ρέντη και Σχολή Χαλκίδας μάλιστα εκπροσωπήθηκαν από σύσσωμα αγωνιστικά τμήματα. Ιδιαίτερη νότα έδωσαν οι γυμναστές Σταύρος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Νικολάκης από Χάλκη και Καστελόριζο αντίστοιχα, ενώ το σεμινάριο παρακολούθησαν σπουδαστές από το ΙΕΚ Άλφα, τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και το Metropolitan College.

Το σεμινάριο είχε έντονο διαδραστικό χαρακτήρα με polls και κουβέντα που προέκυπτε από αυτά!

Η συμπλήρωση 20 ετών λειτουργίας των Σχολών του Ολυμπιακού, επιτάσσει τις δράσεις με κάθε τρόπο ακόμα και σε καταστάσεις πανδημίας-lockdown. Πάντα με προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης