Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

O Mikey στην ερυθρόλευκη παρέα του «A ball for all» (photo)

O Mikey στην ερυθρόλευκη παρέα του «A ball for all» (photo)
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 - 12:59

Ο Mikey Poulli έδωσε το παράδειγμα και μας έδειξε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Στη διαδικτυακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στις σχολές του Ολυμπιακού από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο μικρός Κύπριος που μένει πλέον μόνιμα στην Αγγλία μαζί με την οικογένειά του, απάντησε μαζί με τον πατέρα του John Poulli σε σειρά ερωτήσεων, δίνοντας μαθήματα ζωής για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζονται οι δυσκολίες στη ζωή.
Χάνοντας την όρασή του σταδιακά (και πλέον ολοκληρωτικά) στη διάρκεια της παιδικής ηλικίας, ο Mikey δεν το έβαλε ποτέ κάτω και τα έδωσε όλα για να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να παίξει ποδόσφαιρο.
Όπερ και εγένετο! Πλέον το ποδόσφαιρο τυφλών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής του με τα μηνύματα που στέλνει ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του να είναι απαραίτητα για όλο τον κόσμο που ασχολείται με τον αθλητισμό και όχι μόνο φυσικά.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον άνθρωπο που υλοποίησε το project “A ball for all” κ. Ηλία Μάστορα Elias Mastoras να ενημερώνει σχετικά τους συνεργάτες μας. Η Ακαδημία και οι Σχολές του Ολυμπιακού είναι υπερήφανοι υποστηρικτές της καμπάνιας «Μια μπάλα για όλους» ενισχύοντας την προσπάθεια απόκτησης όσο το δυνατόν περισσότερων ειδικών μπαλών για παιδιά με προβλήματα όρασης.

Δείτε τη φωτό:

Διαβάστε επίσης