Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ένα ασφαλέστερο μέρος για όλους»

«Ένα ασφαλέστερο μέρος για όλους»
Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021 - 13:42

Την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου υποστηρίζει η Ακαδημία του Ολυμπιακού. Δείτε το σχετικό μήνυμα... «Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου προσφέρει την ευκαιρία να αναδείξουμε τις θετικές χρήσεις της τεχνολογίας και να διερευνήσουμε το ρόλο που όλοι διαδραματίζουμε συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας καλύτερης και ασφαλέστερης διαδικτυακής κοινότητας. Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου αποσκοπεί όχι μόνο στο να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο, αλλά και ένα καλύτερο διαδίκτυο, όπου όλοι έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την τεχνολογία υπεύθυνα, με σεβασμό, με κριτική σκέψη και δημιουργικά.

Φέτος η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου εορτάζεται στις 9 Φεβρουαρίου, ταυτόχρονα σε περισσότερες από 160 χώρες του κόσμου με κεντρικό μήνυμα «Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο».

Ο Ολυμπιακός αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα του συγκεκριμένου μηνύματος ειδικά την εποχή της πανδημίας όπου ολοένα και περισσότερο ενισχύεται η τηλεκπαίδευση και θέλοντας να προστατεύσει τα παιδιά της Ακαδημίας και των Σχολών του, υποστηρίζει με θέρμη την προσπάθεια να μετατρέψουμε όλοι μαζί το διαδίκτυο σε ένα ασφαλέστερο μέρος για όλους».

Για περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση https://saferinternet4kids.gr/

Διαβάστε επίσης