Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Με τον Θανάση Ανδρούτσο για οδηγό! (photos)

Με τον Θανάση Ανδρούτσο για οδηγό! (photos)
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 - 14:21

Ο Θανάσης Ανδρούτσος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, για τα παιδιά της ακαδημίας του Ολυμπιακού, αφού τον βλέπουν να διακρίνεται, προερχόμενος, από τα σπλάχνα του Συλλόγου.

Δείτε την αναφέρει η ακαδημία, για την… ανάκριση, που δέχθηκε ο νεαρός άσος, από τους μικρούς ΓΑΥΡΟΥΣ των τμημάτων υποδομής:

Με Θανάση Ανδρούτσο οδηγό

Την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να συνομιλήσουν με τον Θανάση Ανδρούτσο είχαν οι παίκτες των Κ14, Κ15, Κ16 και Κ17 του Ολυμπιακού. Με την online συμμετοχή να πλησιάζει τα 100 άτομα, οι παίκτες των παραπάνω αγωνιστικών τμημάτων μαζί με τους προπονητές τους και τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη «ανέκριναν» τον Θανάση Ανδρούτσο, ένα παιδί που έχει περάσει από όλα τα στάδια του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού και πλέον λογίζεται σαν βασική λύση στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Τα παιδιά κράτησαν για περίπου μία ώρα μπροστά στην οθόνη τον Θανάση, ρωτώντας τον σχεδόν τα πάντα. Για την εποχή που έβγαινε πρώτος σκόρερ των πρωταθλημάτων υποδομής με τη φανέλα του Ολυμπιακού όντας επιθετικός μέχρι και τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν.

Διαβάστε επίσης