Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός-Ακαδημία: Μεγάλο βάρος στην ψυχολογία (photos)

Ολυμπιακός-Ακαδημία: Μεγάλο βάρος στην ψυχολογία (photos)
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 - 14:38

Σε όλα τα επίπεδα, ο Ολυμπιακός παραμένει μπροστά από τον ανταγωνισμό, χτίζοντας σωστά, τους ποδοσφαιριστές του αύριο.

Συναντήσεις με τον ψυχολόγο της Ακαδημίας μας κ. Γιάννη Ζαρώτη, περιελάμβανε το πρόγραμμα των αγωνιστικών τμημάτων την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι Κ11, Κ12, Κ13 και Κ14 συμμετείχαν σε συναντήσεις με θέμα τη διαχείριση του χρόνου, τόσο στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο όσο και γενικά. Ορισμός της έννοιας διαχείρισης του χρόνου, καθορισμός προτεραιοτήτων και δημιουργία πλάνου που μπορεί να ακολουθήσει ένας ποδοσφαιριστής στις ηλικίες αυτές στην καθημερινότητά του. Συνδυάζοντας πάντα σχολείο και ποδόσφαιρο και ορίζοντας το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα χρησιμοποιήσει τις οθόνες για την ψυχαγωγία του, σε συγκεκριμένο χρονικό όριο.

Οι ομάδες Κ16, Κ17 και Κ19 με την παρουσία των προπονητών τους, ασχολήθηκαν με τη διαδικασία της ανατροφοδότησης στο πλαίσιο της Ακαδημίας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην προσπάθεια που γίνεται να έχουν οι ποδοσφαιριστές μια ξεκάθαρη και όσο το δυνατόν πιο "αληθινή" εικόνα για τον εαυτό τους. Καλλιεργούμε στην Ακαδημία την Ανατροφοδότηση ως παράγοντα που θα βοηθήσει στην περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη των παιδιών-ποδοσφαιριστών, σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης και υποστήριξης.

Διαβάστε επίσης