Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός και Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεχίζουν μαζί! (photos)

Ολυμπιακός και Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεχίζουν μαζί! (photos)
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 - 13:58

Μια εξαιρετική συνεργασία που δεν σταματά, είχαν την ευκαιρία να επισφραγίσουν η Ακαδημία και η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού μαζί με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Η κ. Πέννυ Μασούρα, Ακαδημαϊκή Διευθύντρια στο camp του Πειραιά και η κ. Ελευθερία Θωμαΐδου, φυσικοθεραπεύτρια και υπεύθυνη προγράμματος προπονητικής και φυσικής αγωγής στο camp του Πειραιά, επισκέφθηκαν (λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα) τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν σε άριστο κλίμα με στελέχη της Ακαδημίας και της Διεύθυνσης Σχολών.

Ο υπεύθυνος Ακαδημιών κ. Αντώνης Νικοπολίδης, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θοδωρής Ελευθεριάδης και ο διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος μαζί με το επιτελείο του, καλωσόρισαν θερμά τις κυρίες Μασούρα και Θωμαΐδου, που περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και παρέλαβαν φανέλα του Ολυμπιακού υπογεγραμμένη από τον κ. Νικοπολίδη μαζί με την ειδική μπάλα της καμπάνιας “A ball for all” που υποστηρίζουν οι Σχολές του Ολυμπιακού.

Η κα. Πέννυ Μασούρα δήλωσε σχετικά:

«Η συνεργασία ανάμεσα στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και τον Ολυμπιακό έχει υπάρξει πολύ πετυχημένη, συνεχίζεται με την ίδια ποιότητα και πιστεύουμε έτσι θα είναι και στο μέλλον. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό για τις πολλές ευκαιρίες που έχει δώσει στους φοιτητές μας για μια σειρά από δράσεις και δραστηριότητες και προσβλέπουμε σε μια ακόμα πιο στενή συνεργασία στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης