Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι Βετεράνοι αγκαλιάζουν την προσπάθεια της ακαδημίας! (photo)

Οι Βετεράνοι αγκαλιάζουν την προσπάθεια της ακαδημίας! (photo)
Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021 - 16:36

Όλος ο Ολυμπιακός είναι μια γροθιά! Και οι Βετεράνοι στο πλευρό του «A Ball For All»! Την καμπάνια «Μία μπάλα για όλους» αγκάλιασε και ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού.

Ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου, κ. Αντώνης Γλύκας, βρέθηκε στο Ρέντη εκφράζοντας εμπράκτως τη στήριξη των βετεράνων του Θρύλου σε αυτή την «εκπληκτική πρωτοβουλία» όπως τη χαρακτήρισε. Ο κ. Γλύκας παρέλαβε την ειδική μπάλα για άτομα με οπτική αναπηρία καθώς και μία φανέλα υπογεγραμμένη από τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον διευθυντή της Ακαδημίας κ. Αντώνη Πίκουλα, τον υπεύθυνο Ακαδημιών και προπονητή της Κ19 κ. Αντώνη Νικοπολίδη και τον διευθυντή Δικτύου Σχολών κ. Βασίλη Νάνο να τον ευχαριστούν για τη στήριξή του.

Ο κ. Γλύκας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μετά από τη διαρκή ανθρωπιστική βοήθεια όπως στη Μάνδρα, στον Έβρο, στην Κεφαλονιά, πρόσφατα στο Δαμάσι Τυρνάβου και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, έρχεται ακόμα ένας κρίκος στην αλυσίδα αγάπης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό. Πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά οι σχολές του Θρύλου μας σε Ελλάδα και εξωτερικό με τη σπουδαία αυτή ενέργεια για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων δεσμεύεται πως θα αγκαλιάσει αυτή την εκπληκτική πρωτοβουλία με κάθε δυνατό τρόπο. Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ τιμώντας την εξαιρετική συνεργασία που έχει όλα αυτά τα χρόνια με τον Ολυμπιακό.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Διεύθυνση των Ακαδημιών, τη Διεύθυνση των Σχολών και πάνω απ’ όλους τον πρόεδρό μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την πολύπλευρη προσφορά του.

Ζήτω ο Ολυμπιακός, ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου!».

Διαβάστε επίσης