Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ακαδημία-Ολυμπιακός: Επιμόρφωση με συνέχεια και συνέπεια

Ακαδημία-Ολυμπιακός: Επιμόρφωση με συνέχεια και συνέπεια
Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021 - 14:27

Παιδιά των ομάδων της ακαδημίας του Ολυμπιακού από Κ10 έως Κ17, παρακολούθησαν μαζί με τους προπονητές τους online ταινίες/ντοκιμαντέρ από το KinderDocs το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ για Παιδιά & Νέους. Παράλληλα συμμετείχαν σε online εργαστήρια που έχουν στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων για τον 21ο αιώνα (κριτική σκέψη, δημιουργική σκέψη, ενσυναίσθηση, λήψη αποφάσεων, problem solving).

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού δείχνει έτσι συνέπεια και συνέχεια στην επιμόρφωση των παιδιών αφού είναι η δεύτερη φορά μέσα στην εποχή της πανδημίας που πραγματοποιείται η συγκεκριμένη δράση.

Γιατί Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο.

Οι ταινίες ντοκιμαντέρ που παρακολούθησαν τα παιδιά:

Dancing for You, σκηνοθεσία Erlend E. Mo

https://kinderdocs.com/event/dancing-for-you/

Jawline, σκηνοθεσία Liza Mandelup

https://kinderdocs.com/event/jawline/

Gods of Molenbeek, σκηνοθεσία Reetta Huhtanen

https://kinderdocs.com/event/gods-of-molenbeek/

Το KinderDocs διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ για παιδιά και νέους πραγματοποιείται από το 2016, σε συνεργασία με δύο από τα μεγαλύτερα μουσεία της Ελλάδας, το Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα και το MOMus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη, και δύο από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ντοκιμαντέρ στην Ευρώπη, το IDFA στο Άμστερνταμ και το doxs! στο Ντούισμπουργκ.

Το KinderDocs είναι μέλος του διεθνούς οργανισμού European Children’s Film Association.

Το KinderDocs είναι εγκεκριμένο ως εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τη Διεύθυνση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας (A.Π. 99877/2020).

Διαβάστε επίσης