Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάγκες οι «μικροί», 2-0 τον Παναθηναϊκό!

Μάγκες οι «μικροί», 2-0 τον Παναθηναϊκό!
Σάββατο, 29 Μαΐου 2021 - 18:55

Τη νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού πήρε ο Ολυμπιακός στους Κ19, σημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Super League Κ19.

Ο Φρέρης στο 35’ και ο Νικόλης στο 79’ σημείωσαν τα γκολ του Θρύλου και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε ο Φρέρης με ένα υπέροχο γκολ. Πήρε τη μπάλα από το κέντρο, έφτασε ως την περιοχή, έκανε υπέροχη ενέργεια αποφεύγοντας έναν αντίπαλο και με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» κλείδωσαν τη νίκη στο 79’. Ο Νικόλης εκτέλεσε το πέναλτι, απέκρουσε ο Χατζηγιαννάκης, αλλά ο ίδιος παίκτης από κοντά έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Παπαδούδης, Κεραμίδας (75’ Αποστολόπουλος), Καλογερόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Φρέρης, Μπέλιτς (57’ Σταμούλης), Σαπουντζής (68’ Νικόλης), Τσέλιος, Κίτσος, Λιάτσος (68’ Καράκουτης), Κασέμι.

Παναθηναϊκός Κ19: Χατζηγιαννάκης, Τουρκοχωρίτης, Παυλάκης, Ρόμπι, Σιδεράς, Πορφυρόπουλος, Καλοσκάμης, Κωστόπουλος, Αμπντελραχμάν, Κρυπαράκος, Λαζαρίδης.

Διαβάστε επίσης