Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλλαγές στην ακαδημία, αναβάθμιση για Μαυρογενίδη

Αλλαγές στην ακαδημία, αναβάθμιση για Μαυρογενίδη
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 - 23:12

Γράφει ο Δημήτρης Μαργωμένος

Υπάρχουν αλλαγές τα τελευταία 24ωρα στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» γενικότερα έχουν αρκετές αλλαγές αυτό το καλοκαίρι στα τμήματα υποδομών τους.

Τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο όμως και στο τεχνικό επιτελείο των ομάδων της ακαδημίας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να δώσει τα ηνία στον Δημήτρη Μαυρογενίδη για την τεχνική ηγεσία του τμήματος κάτω των 19 ετών. Ομάδα την οποία είχε μέχρι πρότινος ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να κάνουν μία νέα πρόταση στον Νικοπολίδη για τη συνέχεια της συνεργασίας τους. Να φύγει από το κομμάτι του προπονητή των Νέων και να έχει ακόμη μεγαλύτερο ρόλο στη διεύθυνση της ακαδημίας. Έτσι και αλλιώς μέχρι πρότινος ήταν προπονητής των Κ19, αλλά και διευθυντής ακαδημίας.

Ιδιαίτερα τώρα από τη στιγμή που ο Θοδωρής Ελευθεριάδης έχει αναλάβει ακόμη μεγαλύτερο ρόλο στο τεχνικό κομμάτι όλης της ακαδημίας, αλλά και τη διεύθυνση των τμημάτων υποδομής.

Από εκεί και πέρα αλλαγή έχουμε και στην τεχνική ηγεσία των Εφήβων, δηλαδή του τμήματος κάτω των 17 ετών. Από τη στιγμή που αναβαμίστηκε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης και μπήκε στους Κ19, τους Έφηβους πλέον αναλαμβάνει ο Τάσος Πάντος! Είναι ο άνθρωπος ο οποίος επιλέχτηκε από τους Πειραιώτες να οδηγήσει τους μικρούς τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτό που μένει πλέον είναι να δούμε ποιος θα κάτσει στον πάγκο των Κ15. Από τη στιγμή που ο Αριέλ Ιμπαγάσα είναι ο προπονητής της νέας ομάδας, του Ολυμπιακού Β'.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αρκετά, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταλήξει κάπου ο Ολυμπιακός...

Διαβάστε επίσης