Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάγκες στη Σχολή Σπάρτης! Πάντα δίπλα στον Ερασιτέχνη (photos)

Μάγκες στη Σχολή Σπάρτης! Πάντα δίπλα στον Ερασιτέχνη (photos)
Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 - 18:38

Σε μία ξεχωριστή κίνηση προχώρησαν οι υπεύθυνοι της Σχολής Σπάρτης. Λίγες μέρες μετά την επισημοποίησης της επιστροφής στο Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού, έδειξαν έμπρακτα την στήριξή τους στον Ερασιτέχνη.

O Team Manager της Σχολής Νίκος Πανταζοπουλος μαζί με τον Head Coach Σταύρο Μανιάτη και τους συνεργάτες του προπονητές Γιάννη Κέκερη και Γιώργο Νικόλαρο παρευρέθησαν στο Τμήμα Μελών Φιλάθλων στο Γ. Καραϊσκάκης όπου και παρέλαβαν τις κάρτες μέλους.

Έτσι, έδωσαν το παράδειγμα... Δυνατός ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ, Δυνατός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Όσον αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Σχολής, παρέλαβαν το νέο τους προπονητικό ιματισμό και ενημερώθηκαν για το νέο σχεδιασμό και πλάνο της σεζόν 2021-2022.

Τέλος, η Σχολή Σπάρτης υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταύρο για τη σεζόν 2021-2022 και το κλιμάκιο της Λακωνίας θα είναι όλη την χρόνια δίπλα, με γνώμονα τον υψηλό δείκτη τεχνογνωσίας στον τομέα των Πρώτων Βοηθειών που διαθέτει το έμψυχο προσωπικό τους.

Η Σχολή Σπάρτης ευχαριστεί θερμά την και την επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού Λακωνίας Ποτούλα Ορφανού για τη συνεργασία και για την έμπρακτη βοήθειά της.

Διαβάστε επίσης