Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός | Ακαδημία: Αναπτύσσει και την ανάλυση! (photos)

Ολυμπιακός | Ακαδημία: Αναπτύσσει και την ανάλυση! (photos)
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:15

Η Ακαδημία του Θρύλου πραγματοποίησε workshop, με την εταιρεία Hudlh, για να ανάπτυξη της ανάλυσης των αγωνιστικών του τμημάτων! Ο Θρύλος συνεχίζει, σε όλους τους τομείς, να παραμένει μπροστά από τον ανταγωνισμό και να βρίσκει νέους τρόπους, για να ξεφύγει από τους «διώκτες» του, παραμένοντας στην κορυφή.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την Ακαδημία:

Η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός επεκτείνοντας την ήδη επιτυχημένη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία λογισμικού ανάλυσης Hudl, πραγματοποίησε workshop τις προηγούμενες μέρες. Στόχοι της συνάντησης ήταν η βελτίωση της διαδικασίας ανάλυσης των αγώνων και των προπονήσεων των αγωνιστικών τμημάτων, η ενοποίηση της διαδικασίας ανάλυσης μεταξύ πρώτης ομάδας, Β' ομάδας και ακαδημίας και η υποστήριξη του project "Tomorrow’s Legends” που πρόσφατα ανακοινώθηκε με επικεφαλής τον κ. Συλαϊδόπουλο.

Από τη Hudl παρευρέθηκαν οι κκ Γιώργος Meincke-Βασιλόπουλος (Εκπρόσωπος Hudl στη νότια Ευρώπη) και Αχιλλέας Vanger (Ειδικός Υποστήριξης και Εκπαίδευσης Ευρώπη) ενώ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης και οι αναλυτές της Β’ ομάδας και της ακαδημίας.

Διαβάστε επίσης

Legends 2004 Youth Cup στον Πειραιά

Legends 2004 Youth Cup στον Πειραιά

Εκατόν εξήντα παιδιά Ακαδημιών Αθλητικών Σωματείων έπαιξαν ποδόσφαιρο με τις προπονητικές οδηγίες των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004.