Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Σχολή και στη Δροσιά!

Ολυμπιακός: Σχολή και στη Δροσιά!
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 - 18:45

Σχολή Νο. 53 για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επεκτείνει διαρκώς το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου! Αυτήν τη φορά, στην οικογένεια του Θρύλου εντάχθηκε και η Σχολή Δροσιάς! Δείτε: «Σχολή ποδοσφαίρου νο 53 για τον Ολυμπιακό, 39η εντός Ελλάδας και 22η στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Το όραμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, συνεχίζεται να υλοποιείται, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού, παιδιά με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος.

Η σχολή του Ολυμπιακού στη Δροσιά είναι πλέον πραγματικότητα με τη συνεργασία να πραγματοποιείται με το σωματείο «Ατρόμητος Δροσιάς». Ο υπεύθυνος της σχολής, κ. Χαράλαμπος Ιωαννίδης αναφέρει για το νέο εγχείρημα:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Δροσιά θα είναι ο νέος πόλος στον «ερυθρόλευκο» χάρη των σχολών του Ολυμπιακού. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να διδάξουμε στα παιδιά να μάθουν να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο αλλά πάνω απ’ όλα να είναι σωστοί αθλητές και άνθρωποι».

Ο διευθυντής δικτύου σχολών του Ολυμπιακού, κ. Βασίλης Νάνος προσθέτει: «Μία ακόμη συνεργασία ενεργοποιείται για το δίκτυό μας με τη βόρεια Αττική να αποκτά ένα παραπάνω σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, συνεχίζουμε δυνατά και ενωμένοι όσο ποτέ!».

Στοιχεία σχολής Δροσιάς

Συνεργασία με το σωματείο Ατρόμητος Δροσιάς
Πρόεδρος: Νικόλαος Σκούφος
Υπεύθυνος σχολής: Χαράλαμπος Ιωαννίδης
Διεύθυνση εγκαταστάσεων: Τέρμα Μαρίνου Αντύπα, Δροσιά
Γραμματεία: Κέλλυ Λαγού
Τηλέφωνο: 698-6632098
Facebook: https://bit.ly/3m3M0Wc».

Διαβάστε επίσης