Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τα αποκαλυπτήρια της Σχολής στο Ροζάριο

Τα αποκαλυπτήρια της Σχολής στο Ροζάριο
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 - 20:02

Το επίσημο άνοιγμα της Σχολής του Ολυμπιακού στο Ροζάριο της Αργεντινής πραγματοποιήθηκε και ήδη μετράει πάνω από 500 παιδιά! Αναλυτικά η ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Τα επίσημα αποκαλυπτήριά της πραγματοποίησε η νεοσύστατη σχολή του Ολυμπιακού στο Ροζάριο της Αργεντινής!

Το παγκόσμιο δίκτυο σχολών βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό και στη Νότια Αμερική. Η Αργεντινή, η χώρα που έχει γεννήσει τόσους μεγάλους θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ανήκει πια –μέσω της σχολής του Ροζάριο- στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια.

Οι συνεργάτες του δικτύου μας, πραγματοποίησαν το επίσημο άνοιγμα της σχολής που μετρά ήδη στις τάξεις της πάνω από 500 παιδιά, μεταξύ αυτών και 90 κορίτσια τα οποία συνθέτουν ένα ξεχωριστό φιλόδοξο εγχείρημα.

Στο πλαίσιο της επίσημης «πρώτης», στην οποία παρευρέθηκε πλήθος οικογενειών, ο πρόεδρος Σεμπάστιαν Φράνκο και ο Aθλητικός Διευθυντής της σχολής, Γκιγιέρμο Γκουτιέρες, ανέφερε:

«Θέλουμε για ακόμα μια φορά να εκφράσουμε την ικανοποίηση και τη χαρά μας για το γεγονός πως είμαστε κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού! Μπορέσαμε και εκμεταλλευτήκαμε το διάστημα της πανδημίας προκειμένου να μυήσουμε ακόμα περισσότερο τους προπονητές της ακαδημίας μας στη νοοτροπία του Ολυμπιακού.

Θέλω να προαναγγείλω ένα τουρνουά ανάμεσα σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Ροζάριο (συμπεριλαμβανομένης της δικής μας φυσικά) καθώς και ένα camp δοκιμαστικών τον επερχόμενο Ιανουάριο.

Νωρίτερα, ένας σπουδαίος πρώην αστέρας του Ολυμπιακού από την Αργεντινή θα ενισχύσει με την παρουσία και την εμπειρία του τη σχολή μας, ωστόσο δεν θέλω να πω περισσότερα ακόμα σχετικά με αυτό!

Τέλος, επεξεργαζόμαστε πλάνο δημιουργίας ξεχωριστής σχολής τερματοφυλάκων.

Ζήτω ο Ολυμπιακός!».

Δείτε το ΕΔΩ το σχετικό φωτορεπορτάζ».

Διαβάστε επίσης