Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγαπητέ Τάσο Πάντο, κράτα τα παιδιά μακριά από το μίσος

Αγαπητέ Τάσο Πάντο, κράτα τα παιδιά μακριά από το μίσος
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 10:05

Την ώρα κατά την οποία ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κ15 επανερχόταν για…δεύτερο γύρο δηλώσεων, για να τονίσει ότι το πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ολυμπιακός Κ15 στις καθυστερήσεις ήταν εκτός περιοχής και να υπερτονίσει την… αδικία εις βάρος της ομάδας του (ακόμη και αν εκείνη έκανε το 2-1 με φάση που έπρεπε να μην έχει ολοκληρωθεί λόγω άουτ…) ο Τάσος Πάντος επέλεξε έναν άλλο δρόμο.

Προσέξτε. Εμείς στη διαδικασία κριτικής στον προπονητή του ΠΑΟΚ δεν μπαίνουμε. Έτσι ένιωσε να πει, ή έτσι του είπαν να πει, δεν το ξέρουμε, βγήκε για δεύτερη φορά για δηλώσεις και το είπε. Εμείς εστιάζουμε πάνω στον προπονητή του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή. Και στο γεγονός ότι κατά τις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα και την κατάκτηση του τροπαίου, προτίμησε να τονίσει την ανάγκη το μίσος να στρέφεται μακριά από τα μικρά παιδιά, αφού… μοιάζει αδύνατο να εκλείψει, από ορισμένους…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Ας αγκαλιάσουμε τα παιδιά όλων των ομάδων, δίνοντάς τους όλα τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να διαμορφώσουν σωστούς χαρακτήρες μέσα από το ποδόσφαιρο. Ας σταματήσουν λοιπόν τα κέντρα της τοξικότητας, κάποια media που μολύνουν το ποδόσφαιρο. Ας σεβαστούν τον κόπο και το μέλλον των παιδιών», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Πάντος στις δηλώσεις του… Πολλά μπράβο αξίζουν στον προπονητή της Κ15 του Ολυμπιακού, όχι μόνο γιατί έφτιαξε ομάδα πρωταθλήτρια, αλλά γιατί έδειξε πρόθεση να κρατήσει τα παιδιά «του» μακριά από τη ρητορική του μίσους.

Αγαπητέ Τάσο Πάντο, κράτα τα παιδιά μακριά από το μίσος, όπως το έκανες και χθες. Έτσι και πάντα…

Διαβάστε επίσης