Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός U19: Ισοπαλία στο ημίχρονο!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός U19: Ισοπαλία στο ημίχρονο!
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 - 12:52

Χωρίς γκολ το πρώτο 45λεπτο του «αιώνιου» ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Super League U19, με τον Παναθηναϊκό να έχει μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι και να πιέζει τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν και πήραν μέτρα στο γήπεδο, με την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα να τους ανήκει.

Στο 11’, ο Ολυμπιακός επιτέθηκε με τον Σαπουντζή, ο οποίος με τακουνάκι έδωσε την μπάλα στον Παπαδάκο, με τον τελευταίο να πατάει περιοχή και να επιδιώκει ένα φαλτσαριστό σουτ, το οποίο κατέληξε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Λίλο.

Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε μετά από αυτήν την ευκαιρία και μετά το 34’ έχασε σημαντικές στιγμές. Στο 34’ είχε δοκάρι με τον Φρόκου, σε μια φάση που ξεκίνησε από χέρι των «πράσινων» έξω από την περιοχή. Στο 41’ ο Παπαδούδης έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Φρόκου, κρατώντας το «μηδέν» στην εστία του.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Παπαδούδης είπε και πάλι «όχι» σε νέα ευκαιρία των «πράσινων», οι οποίοι απείλησαν με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, όμως είδαν τον νεαρό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να έχει, για ακόμη μια φορά, εκπληκτική αντίδραση και να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης

Ο Νικόστρατος Ζουριδάκης της πρωταθλήτριας Κ15 στο gavros.gr: «Νιώθω περήφανος που φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού»

Ο Νικόστρατος Ζουριδάκης της πρωταθλήτριας Κ15 στο gavros.gr: «Νιώθω περήφανος που φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού»

Και αυτό είναι το νόημα, για μικρά παιδιά… Να νιώθουν χαρά, περηφάνια, για το ποδόσφαιρο και για την ομάδα τους. Ο σκόρερ του 1-0 στον μεγάλο τελικό της Κ15 του Θρύλου με τον ΠΑΟΚ, μιλά στο gavros.gr.