Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Κ19: Δεν τα κατάφερε στο Κορωπί

Ολυμπιακός Κ19: Δεν τα κατάφερε στο Κορωπί
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 - 13:59

Την ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στο Κορωπί από τον Παναθηναϊκό στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Super League K19, με 1-0. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Συμεωνίδης στο 54’ με συρτό σουτ, ενώ ο Ολυμπιακός στη συνέχεια ανέβηκε και πίεσε τους «πράσινους» χάνοντας ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Χωρίς γκολ το πρώτο 45λεπτο του «αιώνιου» ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Super League U19, με τον Παναθηναϊκό να έχει μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι και να πιέζει τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν και πήραν μέτρα στο γήπεδο, με την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα να τους ανήκει.

Στο 11’, ο Ολυμπιακός επιτέθηκε με τον Σαπουντζή, ο οποίος με τακουνάκι έδωσε την μπάλα στον Παπαδάκο, με τον τελευταίο να πατάει περιοχή και να επιδιώκει ένα φαλτσαριστό σουτ, το οποίο κατέληξε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Λίλο.

Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε μετά από αυτήν την ευκαιρία και μετά το 34’ έχασε σημαντικές στιγμές. Στο 34’ είχε δοκάρι με τον Φρόκου, σε μια φάση που ξεκίνησε από χέρι των «πράσινων» έξω από την περιοχή. Στο 41’ ο Παπαδούδης έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Φρόκου, κρατώντας το «μηδέν» στην εστία του.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Παπαδούδης είπε και πάλι «όχι» σε νέα ευκαιρία των «πράσινων», οι οποίοι απείλησαν με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, όμως είδαν τον νεαρό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να έχει, για ακόμη μια φορά, εκπληκτική αντίδραση και να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο δεύτερο μέρος με στόχο να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση και έτσι έγινε. Στο 51’, ο Παπακανέλλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον τερματοφύλακα που είχε βγει πολύ έξω από την εστία του και σούταρε από μακριά, προ κενής εστίας, με την μπάλα να περνάει άουτ. Οι «πράσινοι» απάντησαν και «τιμώρησαν» την τεράστια χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού, τρία λεπτά αργότερα.

Στο 54’, μετά από κόρνερ του Παναθηναϊκού, η μπάλα στρώθηκε στον Συμεωνίδη ο οποίος επιχείρησε ένα συρτό σουτ με την μπάλα να περνάει από τα σώματα, να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Παπαδούδη, κάνοντας το 1-0.

Στο 59’ ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέπεσε σε ένα τρομερό λάθος! Ο Λίλο έπιασε την μπάλα με τα χέρια του εκτός περιοχής, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να «κλείνει» τα μάτια και να μην καταλογίζει την ξεκάθαρη υπέρβαση υπέρ του Ολυμπιακού, η οποία θα έπρεπε να τιμωρηθεί και με κάρτα στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού! Ο Ολυμπιακός έχασε μια καλή στιγμή στο 82’ με τον Καράκουτη, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και τον Λίλο να αποκρούει με δυσκολία.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν μια πολύ καλή στιγμή στο 90+2’ να ισοφαρίσουν με τον Ντόι. Ο μέσος του Ολυμπιακού επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, με τον Λίλο να διώχνει εντυπωσιακά και να αποτρέπει την ισοφάριση του Ολυμπιακού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδούδης, Φρέρης, Χρήστου, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Ντόι, Παπαδάκος (73’ Καράκουτης), Σαπουντζής, Παπακανέλλος (59’ Μουζακίτης), Κασέμι (88’ Συρμής), Κουτσογούλας (73’ Πατήρας).

Παναθηναϊκός: Λίλο, Ζαφείρης, Παυλάκης, Καρνέσης, Προδρομίτης, Πορφυρόπουλος, Κυριόπουλος (68’ Τόρα), Συμεωνίδης, Μπιλάλ (90+1’ Τσιάβος), Φρόκου (81’ Νταμπίζας), Βολάκης (81’ Κολόμπο).

Διαβάστε επίσης