Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακαδημία: Μέγας Θρύλος και στις ΗΠΑ, νίκησε την Μπαρτσελόνα! (videos)

Ακαδημία: Μέγας Θρύλος και στις ΗΠΑ, νίκησε την Μπαρτσελόνα! (videos)
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 12:26

Και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, το ερυθρόλευκο στοιχείο είναι έντονο και ξεχωρίζει! Η Σχολή του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη διαρκώς προοδεύει. Και το πάθος των παιδιών για μπάλα… διαρκώς αυξάνεται. Οι άνθρωποι που φροντίζουν να τους διδάσκουν την τέχνη του αθλήματος, φροντίζουν να περνούν στα παιδιά τη συνολική φιλοσοφία του Συλλόγου. Να γίνονται εκείνα, εκτός από καλοί αθλητές, και καλοί άνθρωποι. Και φαίνεται ξεκάθαρα πως η δουλειά έχει αποτελέσματα! Η Σχολή του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη νίκησε 2-1 την Μπαρτσελόνα, σε τουρνουά που διεξήχθη εκεί, επί αμερικανικού εδάφους!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Για μία ακόμη φορά φαίνεται η σκληρή και καλή δουλειά που γίνεται στο δίκτυο των σχολών του Ολυμπιακού! Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία από σχολή των «ερυθρόλευκων», καθώς ο Ολυμπιακός Νέας Υόρκης νίκησε την αντίστοιχα σχολή της Μπαρτσελόνα σε τουρνουά ηλικών 13 ετών.

Οι μικροί του Ολυμπιακού νίκησαν με 2-1 την Μπαρτσελόνα, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και δείχνοντας την καλή δουλειά που γίνεται σε μία από τις πολλές σχολές του συλλόγου στο εξωτερικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Raily Fernandez άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό στο 47′, με την Μπαρτσελόνα να ισοφαρίζει σε 1-1 λίγα λεπτά μετά. Όμως στο 68′ οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προηγηθούν και πάλι με τον Michael Hacikian και το 2-1 να είναι το σκορ της νίκης!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Kevin Erazo, Brennan Cortez, Brenner Palma, David Chavez, Ethan Sprie, Itai Grady, Jared Cardenas, Joshua Jimenez, Kevin Filanowski, Michael Hacikian, Peter Tsapatsaris, Raily Jimenez-Fernandez, Sebastian Mendoza-Reyes.

Δείτε τι έγινε!

Διαβάστε επίσης