Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα τραγουδούν μαζί! (video)

Παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα τραγουδούν μαζί! (video)
Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 16:47

Βιντεάρα! Επικό σκηνικό με τους μικρούς άσους του Θρύλου και του Ερυθρού Αστέρα να τραγουδούν μαζί «Λα λα λαλα λαλα Ζβέζντα, λα λα λαλα λαλαλα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!». Η σχέση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι δεδομένη. Άρρηκτη. Απαράλλαχτη με το πέρασμα των ετών. Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας είναι αδέρφια και σε οπαδική βάση, αλλά και όχι μόνο, όπως φαίνεται ξανά ξεκάθαρα! Οι μπόμπιρες των Ακαδημιών το αποδεικνύουν, τραγουδώντας μαζί!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το σύνθημα πολύ γνωστό, αγαπημένο και το ακούσαμε κατά κόρον ξανά, το τελευταίο διάστημα, όταν ο Ολυμπιακός βρισκόταν στο Βελιγράδι, για το Final 4 της Ευρωλίγκας! Εκεί όπου ΓΑΥΡΟΙ και Delije ήταν ξανά μαζί!!

«Τα παιδιά της ακαδημίας του Ολυμπιακού, τραγουδούν μαζί με τα παιδιά της ακαδημίας του Ερυθρού Αστέρα, στο πλαίσιο του τουρνουά στο Σοφικό», ανέφερε η Ακαδημία του Ολυμπιακού και… πιστέψτε μας. Αυτό το βίντεο… ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Διαβάστε επίσης