Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός σήκωσε και άλλο πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη! (videos)

Ο Ολυμπιακός σήκωσε και άλλο πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη! (videos)
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 14:03

Το έκαναν ΚΑΙ ΑΥΤΟ οι μάγκες της Σχολής Θεσσαλονίκης! Τραγούδησαν «είσαι στο μυαλό» εκεί, μέσα στη συμπρωτεύουσα! Οι μάγκες της Κ16 της Σχολής Θεσσαλονίκης του Θρύλου πανηγύρισαν, όπως σας ενημερώσαμε από χθες, το πρωτάθλημα. Αυτό που… δεν είδατε, είναι οι έξαλλοι πανηγυρισμοί, εκεί στη Θεσσαλονίκη! Με τα παιδιά της ομάδας Κ16 να το ζουν έντονα και να γλεντούν με τραγούδια και συνθήματα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δίνοντας συνέχεια στην άρση κούπας, την οποία έκανε η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, μέσα στην Τούμπα, οι μικροί της Σχολής Θεσσαλονίκης πανηγύρισαν ΕΠΙΣΗΣ το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη! Μόνο ο Ολυμπιακός τα κάνει αυτά… Μόνο ο Θρύλος!

Η Σχολή Θεσσαλονίκης, η οποία είχε δεχθεί τρομερό μπούλινγκ, κάποτε, βιώνοντας τρομακτικές στιγμές, έδειξε ότι το ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ αυτό ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ! Ο Ολυμπιακός περήφανα πανηγύρισε άλλο ένα πρωτάθλημα, μέσα στη Θεσσαλονίκη!

Δείτε:

Διαβάστε επίσης