Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός και ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας μαζί

Ολυμπιακός και ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας μαζί
Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 17:31

Συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επισύναψε ο Ολυμπιακός για το κομμάτι της Ακαδημίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Ολυμπιακός και το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ανακοινώνουν τη μεταξύ τους συνεργασία σε επίπεδο ακαδημίας, με θέμα «Μία Εκπαιδευτική και Επιστημονική Συνεργασία στον Χώρο του Ποδοσφαίρου».

Η συνεργασία της ακαδημίας και του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού με το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε με σκοπό τη φυσική κατάσταση, την αθλητική απόδοση και αξιολόγηση των αθλητών ποδοσφαίρου, όπως και την εκπαίδευση των φοιτητών, αλλά και τον προγραμματισμό δράσεων οι οποίες ενθαρρύνουν και προάγουν την επιστήμη της άσκησης στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της συνεργασίας θα πραγματοποιηθούν και σχετικά σεμινάρια.

Επεκτείνοντας έτσι ο Ολυμπιακός τη δράση του και στο επιστημονικό κομμάτι του ποδοσφαίρου, καθώς ήδη υπάρχει η συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Στη συνεργασία του Ολυμπιακού με το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας συμμετέχουν οι:

* Γιάννης Φατούρος, Καθηγητής στη Βιοχημεία της Άσκησης, Τ.Ε.ΦΑ.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

* Νίκος Κομούτος, Καθηγητής στην Ψυχολογία της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, Τ.Ε.ΦΑ.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

* Δημήτρης Μπατσίλας, Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΕΠ) στη Φυσική Κατάσταση στο Ποδόσφαιρο, Τ.Ε.ΦΑ.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης