Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Ακαδημία: Νικητής ο Άλιμος στο τουρνουά RED LEAGUE (photos)

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 16:19

Έλαβε τέλος και για τη φετινή αγωνιστική περίοδο το τουρνουά των σχολών του Ολυμπιακού στην Αττική, «RED LEAGUE»! Μία διοργάνωση θεσμός για το δίκτυο των «ερυθρόλευκων» σχολών και όπου κάθε χρόνο τα παιδιά που συμμετέχουν αγωνίζονται και εκπαιδεύονται με τα ιδεώδη του Ολυμπιακού!

Μέσα από το τουρνουά υπάρχει και η δυνατότητα να αξιολογούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές των σχολών και να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στην πρωταθλήτρια ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού, αγωνίστηκαν στον τελικό με τον ΠΑΟΚ Κ15 συνολικά 6 ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από το δίκτυο των σχολών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης το τουρνουά των σχολών της Αττικής προβάλλει και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει μεταξύ όλων των σχολών και των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται. Από τη στιγμή μάλιστα που ο σκοπός είναι ένας, να βγει νικητής ο Ολυμπιακός, πρώτα απ’ όλα, βγάζοντας στην κοινωνία σωστούς ανθρώπους και παράλληλα το δίκτυο των σχολών να καταφέρνει να δίνει νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ακαδημία και μετέπεια στην πρώτη ομάδα.

Πρωταθλητής ο Άλιμος!

Το τουρνουά «RED LEAGUE» κατέκτησε η σχολή του Αλίμου, στον τελικό με τη σχολή του Ρέντη.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα ωραίο θέαμα, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει. Στην κανονική διάρκεια το ματς τελείωσε 1-1, από τον Άλιμο σκόραρε ο Μαξ Στάαλ και για το Ρέντη ο Γιώργος Αθανασίου.

Στη διαδικασία των πέναλτι νίκησε ο Άλιμος με 1-0, χάρη σε πέναλτι του Εμμανουήλ Σέχου.

Η ακαδημία του Ολυμπιακού και η διεύθυνση των «ερυθρόλευκων» σχολών, δίνει συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, οι οποίοι συμμετέχουν στις Θρυλικές διοργανώσεις.

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται και επιβραβεύεται!

Διαβάστε επίσης