Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μανιάτης και Κίτσος με τις Σχολές Αμερικής και Καναδά

Μανιάτης και Κίτσος με τις Σχολές Αμερικής και Καναδά
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 21:02

Στην Ελλάδα βρέθηκαν αυτές τις μέρες οι Σχολές του Ολυμπιακού από Καναδά και Αμερική, συγκεκριμένα από Κίτσενερ και Νέα Υόρκη αντίστοιχα. Μάλιστα, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στη χώρα μας, οι Σχολές έδωσαν και φιλικά ματς στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Κίτσενερ και Νέα Υόρκη, έπαιξαν στο Ρέντη απέναντι σε ομάδες των σχολών του Ολυμπιακού από το δίκτυο της Αττικής, αλλά και κόντρα στη σχολή της Θεσσαλονίκης, όπως και το τμήμα Κ13 της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας.

Στην ωραία αυτή «ερυθρόλευκη» συνάντηση στο Ρέντη, από εξωτερικό, Θεσσαλονίκη και Αττική, το «παρών» έδωσε ο διευθυντής της ομάδας Κ23 του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης, αλλά και ο νεαρός ποδοσφαιριστής Φώτης Κίτσος.

Τα παιδιά, όπως και οι προπονητές των σχολών είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να φωτογραφηθούν με τους Μανιάτη, Κίτσο, ενώ οι σχολές από Νέα Υόρκη και Κίτσενερ τίμησαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στον σύλλογο, αλλά και τον Γιάννη Μανιάτη πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, τιμήθηκε και ο διευθυντής του δικτύου των σχολών, Βασίλης Νάνος, ενώ οι Γιάννης Μανιάτης, Φώτης Κίτσος υπέγραψαν αυτόγραφα σε μπλούζες και μπάλες για τα παιδιά των σχολών του εξωτερικού.

Να σημειωθεί πως ο Φώτης Κίτσος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα από τη σχολή του Ολυμπιακού στη Βάρη και μιλώντας στα παιδιά ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να δουλεύετε σκληρά και να παλεύετε για τα όνειρά σας. Μην αφήνετε κανέναν να αμφισβητεί τα όνειρα και τους στόχους σας και να προσέχετε πάντα τον διπλανό σας, τον συμπαίκτη σας γιατί μαζί μπορείτε να πετύχετε περισσότερα».

Διαβάστε επίσης