Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο νίκες για την Κ17

Δύο νίκες για την Κ17
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 17:38

Δύο φιλικά έδωσαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού το προηγούμενο διήμερο και σημείωσαν ισάριθμες νίκες. Πρώτα νίκησαν την ΑΕΚ Λάρνακας με 6-0 και μετά τον Ολυμπιακό Βάρης με 3-1.

Στο φιλικό της Παρασκευής με την ομάδα από την Κύπρο, η Κ17 του Μαυρογενίδη επικράτησε με 6-0. Σκόρερ των «ερυθρόλευκων» ήταν οι Κωστούλας (2), Δαμάριος, Σούφκα, Πλις και Λίγδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17 (Δ. Μαυρογενίδης): Γιοβανίδης, Σκουρόπουλος, Δρίκος, Πλειώνης, Φίλης, Πλις, Τουφάκης, Δαμάριος, Δαρβιρας, Διονυσιου, Σούφκα, ενώ έπαιξαν και οι Κουτσόπουλος, Παναγάκος, Παυλάκης, Αλαφάκης, Στάντζος, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης, Λίγδας, Κωστούλας, Κτενάς.

Τη δεύτερη ημέρα, το Σάββατο, οι Έφηβοι του Ολυμπιακού έπαιξαν με τον Ολυμπιακό Βάρης και νίκησαν με 3-1. Τα γκολ σημείωσαν οι Κωστούλας, Λιατσικούρας, Κτενάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17 (Δ. Μαυρογενίδης): Μακρής, Κουτσόπουλος, Παυλάκης, Πλειώνης, Παναγάκος, Αλαφάκης, Στάντζος, Λιατσικούρας, Λίγδας, Πνευμονίδης, Κωστούλας, αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Γιοβανίδης, Σκουρόπουλος, Δρίκος, Φίλης, Πλις, Τουφάκης, Δαμάριος, Δαρβίρας, Κτενάς, Σούφκα.

Διαβάστε επίσης