Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κ19: Πρώτη απώλεια, στην έδρα του ΟΦΗ

Κ19: Πρώτη απώλεια, στην έδρα του ΟΦΗ
Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 - 14:04

Ο Ολυμπιακός προχωρούσε μέχρι σήμερα αήττητος στο πρωτάθλημα της Κ19. Απέναντι στον ΟΦΗ, όμως, γνώρισε την πρώτη του απώλεια. Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι ηττήθηκαν στο Ηράκλειο από εκείνους του ΟΦΗ, με 1-0.

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών στη διοργάνωση για την ομάδα του Συλαϊδόπουλου, η οποία μετρούσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με Παπακανέλο και Λιάτσο, οι οποίοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός συνέχισε να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι και είχε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία με τον Αλίγιαγκιτς. Στο 70′ οι γηπεδούχοι μετά από λάθος της άμυνας, έκαναν το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού είναι εντός έδρας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός (Συλαϊδόπουλος): Παπαδούδης, Φαναράς (26′ Δρόσος), Ρέτσος, Κωστούλας (74′ Προκοπίου), Κουτσίδης, Μπακούλας (74′ Πετρόπουλος), Λιάτσος (60′ Πατήρας), Σταυρόπουλος, Αλίγιαγκιτς, Παπακανέλλος (60′ Μοίρας), Χρήστου

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης