Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακαδημία: Και η τεχνολογία δουλεύει υπέρ των ποδοσφαιριστών (photos)

Ακαδημία: Και η τεχνολογία δουλεύει υπέρ των ποδοσφαιριστών (photos)
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 16:51

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει να πρωτοπορεί σε όλους τους τομείς. Και σε εκείνον της Ακαδημίας, φυσικά. Εκεί, πέραν των άριστων εγκαταστάσεων και της άψογης λειτουργίας, ο Θρύλος κοιτάζει να παρέχει στα παιδιά και τεχνολογία, η οποία θα τα βοηθά να γίνονται καλύτεροι στο παιχνίδι τους. Και σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο το κομμάτι της ανάλυσης.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα να βγάζει καλούς αθλητές και σωστούς ανθρώπους. Σε ό,τι αφορά το πρώτο κομμάτι, η τεχνολογία λειτουργεί πάντοτε επικουρικά. Και η ανάλυση των ασκήσεων, της δουλειάς που γίνεται στην προπόνηση, είναι κομβική!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Λήψεις της καθιερωμένης εβδομαδιαίας ανάλυσης από τον προπονητή τερματοφυλάκων των Παίδων, Σωκράτη Κοψαχείλη, στους ανερχόμενους γκολκίπερ του τμήματος της ακαδημίας του Θρύλου. Εκπαίδευση και βελτίωση για τους μικρούς ερυθρόλευκους!», αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο Θρύλος.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης