Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν είχαν αντίπαλο οι Έφηβοι, χατ τρικ από Λίγδα και Σούφκα!

Δεν είχαν αντίπαλο οι Έφηβοι, χατ τρικ από Λίγδα και Σούφκα!
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 18:06

Εύκολη νίκη επί του Πανιωνίου με 7-1 εκτός έδρας σημείωσε η Κ17 του Ολυμπιακού και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη φάση των ομίλων του πρωταθλήματος Super League Κ17. Ένα ματς στο οποίο δύο «ερυθρόλευκοι», ο Λίγδας και ο Σούφκα έκαναν χατ τρικ!

Το σκορ άνοιξε ο Λίγδας στο 10ο λεπτό μετά από ασίστ του Κτένα, ενώ στο 21′ και πάλι ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη, μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει την υπόθεση νίκη και με τα τέρματα του Σούφκα (47′) και του Λίγδα στο 48’ (έκανε χατ τρικ) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 59′ ο Σούφκα σημείωσε το πέμπτο γκολ για τον Ολυμπιακό, στο 61’ ο Πνευμονίδης είχε χαμένο πέναλτι, ενώ στο 65’ ο Πανιώνιος μείωσε σε 5-1. Ο Πνευμονίδης στο 73′ και ο Σούφκα στο 75’, κάνοντας κι εκείνος χατ τρικ, ολοκλήρωσαν αυτό το 7-1 του Ολυμπιακού.

Επόμενος αγώνας για τον Ολυμπιακό είναι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Γιοβανίδης, Κουτσόπουλος, Αλαφάκης (74′ Παυλάκης), Σουλανιάκου, Δάμα (74′ Πλιώνης), Φίλης (63′ Μανιός), Κτένας (63′ Πλης), Λιατσικούρας (74′ Δρικός), Σούφκα, Πνευμονίδης, Λίγδας

Διαβάστε επίσης