Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη για τους Νέους

Νίκη για τους Νέους
Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 - 18:09

Τη νίκη με 1-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Κ19 πήραν οι Νέοι του Ολυμπιακού. «Χρυσός» σκόρερ ο Χ. Κωστούλας.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και είχαν δύο καλές στιγμές, στο 9’ με τον Κουτσογούλα και στο 30’ με τον Προκοπίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες. Στο 51′ ο Παπακανέλλος μετά από ατομική ενέργεια είδε την κίνηση του Χ. Κωστούλα, όμως ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 60’ είχε καλή στιγμή και ο Μπακούλας, ενώ στο 73’ ήρθε το 1-0 με γκολ του Χ. Κωστούλα, από φάουλ του Τσέλα και πρώτη κεφαλιά του Παπακανέλλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19 (Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κουτσογούλας (88′ Φρέρης), Τσέλα, Κουτσίδης, Χρήστου, Πρεκατές, Προκοπίου (77′ Κ. Κωστούλας, Σταυρόπουλος, Μοίρας (46′ Παπακανέλλος), Χ. Κωστούλας (93′ Γατόπουλος), Μπακούλας

ΠΑΣ Γιάννινα Κ19 (Αγγελής): Βρακάς, Πήλιος (94′ Αθανασίου), Ναούμης, Καφετζής, Γιαλεδάκης, Γερονικολός (79′ Χρήστου), Φερεντίνος, Λώλης, Σαλό, Κύρκος, Πάνος.

Διαβάστε επίσης