Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνετη επικράτηση για την Κ15 επί του Ατρόμητου

Άνετη επικράτηση για την Κ15 επί του Ατρόμητου
Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 15:58

Ακόμη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του, ο Ολυμπιακός Κ15. Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο, καθώς επιβλήθηκε με 5-1 εντός έδρας για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Οι Παίδες του Θρύλου, συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο Final-4 του πρωταθλήματος, διατηρώντας τη διαφορά 6 βαθμών από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Σιώζου, ο Μιχαηλίδης με προβολή έκανε το 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να είναι καλύτεροι και πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 24′. Ο Τρικαλιώτης έκανε σέντρα και ο Ξανθόπουλος από κοντά σημείωσε το 2-0.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 31′ ο Λάνα, είδε την κίνηση του Μιχαηλίδη με τον τελευταίο να πλασάρει σωστά για το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος προσπάθησε να γίνει απειλητικός με αποτέλεσμα να μειώσει στο 55′ με κοντινή κεφαλιά σε 3-1.

Η ομάδα του Τάσου Πάντου, ανέβασε και πάλι στον ρυθμό του παιχνιδιού και με πίεση ψηλά, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.Στο 65′ οι Πειραιώτες κατάφεραν να πετύχουν και τέταρτο γκολ, όταν μετά το κόρνερ του Τρικαλιώτη, ο Μπάνος από κοντά «έγραψε» το 4-1.

Το τελικό 5-1 για τον Ολυμπιακό, σκόραρε ο Καμάς στο 74′ μετά από κάθετη πάσα του Τρικαλιώτη, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «ερυθρολεύκων».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Χριστοδουλόπουλος (Νικολακίδης), Σιώζος, Καπάτος, Μπάνος, Νουχάι (Ποτουρίδης), Λάνα, Κότσαλος (Χιλάι), Κάπελας (Αυγουστίδης), Τρικαλιώτης, Ξανθόπουλος (Καμάς), Μιχαηλίδης.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης