Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή στο Youth League για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό Κ19!

Επιστροφή στο Youth League για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό Κ19!
Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 - 15:30

Μάγκες! Κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή οι Νέοι του Ολυμπιακού και το γιόρτασαν με την καρδιά τους! Και παρότι δεν έκαναν απονομή (θα γίνει σε δεύτερο χρόνο, εντός των ημερών) το μυαλό ήδη «τρέχει» μπροστά… Το έκτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας Νέων, σημαίνει και την επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση!

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι το 6ο το οποίο κατακτά ο Ολυμπιακός σε επίπεδο Νέων, αναλυτικά η ομάδα έχει κατακτήσει τον τίτλο τις σεζόν 2009-10, 2012-13, 2014-15, 2015-16, 2016-17 και φέτος 2022-23. Και χάρη σε αυτό, επιστρέφει στην ευρωπαϊκή του… περιπέτεια! Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου επιστρέφει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο Youth League της UEFA. Εκεί βεβαίως έχει πετύχει σπουδαία πράγματα κατά το παρελθόν και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει ξανά τη νέα σεζόν.

Στο Youth League ο Θρύλος επιστρέφει μέσα από το Domestic Path και δεν μπαίνει απευθείας στους ομίλους, αλλά θα προσπαθήσει να περάσει σε αυτούς και φυσικά έχει όλα τα φόντα για να το κάνει. Η ουσία είναι ότι θα είναι ξανά εκεί, στην ευρωπαϊκή διοργάνωση των Νέων και θα κυνηγήσει το καλύτερο.

Διαβάστε επίσης

Μέλλον λαμπρό, γεμάτο Ολυμπιακό

Μέλλον λαμπρό, γεμάτο Ολυμπιακό

Η Κ19 απέδειξε ξανά ότι ο Ολυμπιακός δουλεύει με μεθοδικότητα σε όλα τα επίπεδα των Ακαδημιών του και το μέλλον προδιαγράφεται… ερυθρόλευκο.