Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται! Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ...

Μαυρογενίδης: «Είναι μια φουρνιά παικτών που μπορεί να εξελιχθεί και έχει μέλλον» (video)

Μαυρογενίδης: «Είναι μια φουρνιά παικτών που μπορεί να εξελιχθεί και έχει μέλλον» (video)
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 - 16:12

Το πρωτάθλημα στην Κ17 κατέκτησε την Κυριακή (11/6) ο Ολυμπιακός με τη νίκη του στην παράταση στον τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μάλιστα, ο προπονητής της Κ17 του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, μίλησε στο Olympiacos TV, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Aναλυτικά όσα είπε:

«Τα παιδιά αξίζουν αυτό τον τίτλο. Βέβαια, πολύ άξιος είναι και ο αντίπαλος που είχαμε σε έναν από τους καλύτερους τελικούς, αν όχι τον καλύτερο. Αλλά ο χαρακτήρας που έδειξαν τα παιδιά και με τους τραυματισμούς και που ήμασταν δύο γκολ πίσω είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Μείναμε στο παιχνίδι μας, βγάλαμε προσωπικότητα, δείξαμε χαρακτήρα. Αυτό που νιώθω ότι θέλω να πω είναι ότι τα παιδιά τίμησαν τη φανέλα του Ολυμπιακού με την όλη τους στάση και προσπάθεια.

Ως σύλλογος είναι μια φουρνιά που τους πιστεύουμε. Θεωρούμε ότι με ανάλογη δουλειά και ταπεινότητα θα εξελιχθούν μέσα στην ομάδα, οπότε από αύριο κιόλας πρέπει να να έχουν την ίδια διάθεση και προσήλωση στη δουλειά. Η δουλειά που γίνεται στην ακαδημία γίνεται με τις καλύτερες συνθήκες που έχει δημιουργήσει ο πρόεδρος του συλλόγου, ο κύριος Μαρινάκης και εύχομαι τέτοιες επιτυχίες να τον κάνουν χαρούμενο. Θέλω να πιστεύω ότι και στο μέλλον θα έχουμε τέτοιες στιγμές».

Διαβάστε επίσης

Τζάμπολ στο OlympiacosBC The Academy Network!

Τζάμπολ στο OlympiacosBC The Academy Network!

Η Ακαδημία της ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνει τζάμπολ στο δίκτυο των συνεργαζόμενων Ακαδημιών στην Ελλάδα με τις ακαδημίες από τέσσερις ομάδες.