Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάγκικο «διπλό» από τους Νέους του Θρύλου επί της ΑΕΚ!

Μάγκικο «διπλό» από τους Νέους του Θρύλου επί της ΑΕΚ!
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:57

Στον Ολυμπιακό το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς κόντρα στην ΑΕΚ. Οι Νέοι του Θρύλου ήταν καταιγιστικοί και πήραν μία μάγκικη νίκη με 2-1 επί των «κιτρινόμαυρων» για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες έτσι συνεχίζουν «απόλυτοι» στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, δείχνοντας ότι και φέτος έχουν όλα τα φόντα να σηκώσουν και πάλι το τρόπαιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν από την αρχή να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να πάρουν προβάδισμα. Η ομάδα του Σωτήρη Συλαιδόπουλου έχασε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Χαραλαμπόγλου.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος, οι Νέοι του Θρύλου ανέβασαν την απόδοση του και ευτύχισαν να προηγηθούν στο 64’, με καταπληκτικό γκολ του Χαράλαμπου Κωστούλα, ο οποίος συνέχιζει από εκεί που σταμάτησε από την περσινή σεζόν. Τρία λεπτά μετά, η ΑΕΚ ισοφάρισε με αυτογκόλ του Πρεκατέ. Όμως, πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της ισοφάρισης, ο Χαραλαμπόγλου πήρε το… αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι και έδωσε τη νίκη στο 68’, για το τελικό 1-2΄.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου είναι με αντίπαλο την Κηφισιά εντός έδρας.

ΑΕΚ (Γ. Καραχάλιος): Μαρίνης, Σβίγγος, Χατζηνικολάου, Κοσίδης, Αντωνόπουλος (87’ Βασιλάς), Κολιμάτσης, Χριστακόπουλος (76’ Κρουσελνίτσκι), Γεωργέας (61’ Διαμαντόπουλος), Μαρούτσης, Γιαννούλης, Κοντορούχας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Δρόσος, (63’ Μπακούλας) Πρεκατές, Δάμα, Κ. Κωστούλας, Αλαφάκης, Κουτσογούλας, Λιατσικούρας, Χαραλαμπόγλου (87’ Δαρβίρας), Παπακανέλλος (77’ Πνευμονίδης), Χ. Κωστούλας.

Διαβάστε επίσης

Να δείξουν το δρόμο!

Να δείξουν το δρόμο!

Η Κ19 Θρύλου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αντίστοιχη της ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική...