Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνετη νίκη και πρόκριση για τα... λιόνταρια του Θρύλου!

 Άνετη νίκη και πρόκριση για τα... λιόνταρια του Θρύλου!
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 - 18:50

Ολυμπιακός γεμάτος… μέλλον! Η U19 των «ερυθρολεύκων» ντούμπλαρε τις νίκες της απέναντι στην Καμπάλα, νικώντας 4-0 και στο «Γ. Καραϊσκάκης» και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη του Youth League.

Εκεί, η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου θα αντιμετωπίσει εκ νέου σε διπλά παιχνίδια νοκ-άουτ της διοργάνωσης με έναν από τους δεύτερους των ομίλων από το champions path της διοργάνωσης.

Το ματς καρέ-καρέ:

8’ Ο Παπακανέλλος ελευθερώθηκε ωραία έξω από την μεγάλη περιοχή και επιχείρησε ένα συρτό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο Μουράντοφ.

15’: ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό Κ19! Οι «ερυθρόλευκοι» κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα, ο Πνευμονίδης έστρωσε έξω από την περιοχή στον Μουζακίτης και ο νεαρός χαφ σούταρε με το αριστερό και έκανε το 1-0.

25’: Ο Λιατσικούρας βγάζει μια ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Πνευμονίδη, αλλά το τελείωμα του νεαρού εξτρέμ κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

51’: Ο Πνευμονίδης κλέβει και βγάζει την μπαλιά στον Παπακανέλλο και εκείνος μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά και σουτάρει, αποκρούει ο Μουράντοφ.

55’: O Κουτσογούλας μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά και ανατράπηκε, με τον διιατητή να δίνει πέναλτι για την Κ19 του Θρύλου.

56’: ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό Κ19! Ο Παπακανέλλος εκτελεί, αποκρούει ο Μουράντοφ, ο Πνευμονίδης παίρνει το ριμπάουντ και σουτάρει στην κίνηση. Ο γκολκίπερ των Αζέρων αποκρούει και εκεί βρέθηκε στο ύψος της περιοχής ο Γατόπουλος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

59’: Διπλή αλλαγή για τον Ολυμπιακό Κ19. Πλειώνης, Δαρβίρας αντί των Κουτσίδη και Παπακανέλλου.

68’: Διπλή αλλαγή για τον Ολυμπιακό Κ19! Δάμα και Ρολάκης αντί Γατόπουλου, Αλαφάκη

70’: Νέο πέναλτι για τον Ολυμπιακό Κ19! Ο Πνευμονίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι.

72’: Γκολ για τον Ολυμπιακό Κ19! Ο Μουζακίτης αναλαμβάνει την εκτέλεση και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

76’: Aλλαγή για τον Ολυμπιακό Κ19. Ο Λίγδας αντί του Πνευμονίδη.

90+2’: Πέναλτι για τον Ολυμπιακό Κ19! Ο Ρολάκης ανατράπηκε από τον Ραμαζάνοφ μέσα στην περιοχή και πήρε το πέναλτι.

90+3’: Γκολ για τον Ολυμπιακό Κ19! Ο Κουτσογούλας ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 4-0.

Ολυμπιακός Κ19 (Συλαιδόπουλος): Σίνα, Αλαφάκης (68’ Ρολάκης), Κουτσίδης (59’ Πλειώνης), Λιατσικούρας, Κουτσογούλας, Μουζακίτης, Παπακανέλλος (59’ Δαρβίρας), Πνευμονίδης (76’ Λίγδας), Κ. Κωστούλας, Πρεκατές, Γατόπουλος (68’ Δάμα).

Διαβάστε επίσης